Advanced Valve Solutions

Advanced Valve Solutions B.V. (AVS), opgericht in 1998, heeft een gedegen reputatie opgebouwd op het gebied van levering en toepassing van specialistische kleppen en afsluiter systemen voor veeleisende industriĆ«le toepassingen. Samen met onze zusterbedrijven Advanced Valve Solutions (UK) Ltd en Advanced Valve Solutions USA Inc. leveren onze ingenieurs op maat gemaakte oplossingen aan onze klanten in de Power, Olie & Gas en Petro-chemische markten.

Onze sales engineers beschikken over uitgebreide proceskennis en een gedegen know-how op het gebied van afsluiters, regelkleppen en overige appendages. Vanuit deze vakkennis ontwerpen wij oplossingen op maat met kwalitatief hoogwaardige doorontwikkelde producten die de procesaansturing optimaliseren, slijtage sterk verminderen en de kosten drukken. Wij zien voortdurende innovatie als een belangrijke factor om in het topsegment van de markt te blijven opereren.

Onze oplossingen hebben bijna altijd een aanzienlijke besparing op de onderhoudskosten tot gevolg omdat men de installatie effectiever kan gebruiken, storingen door overmatige slijtage voorkomen worden en de desbetreffende onderdelen een langere levensduur hebben.

Advanced Valve Solutions werkt samen met een aantal zorgvuldig geselecteerde, gerenommeerde kwaliteitsfabrikanten. Intensieve samenwerking, goede communicatie en uitstekende relaties met onze voornaamste fabrikanten maakt het mogelijk om snel en effectief te reageren op uw technische behoeften. Advanced Valve Solutions garandeert u kwaliteit en betrouwbaarheid.

Power

BUpetro2

Stoomkoelers, bypass kleppen, stoom- en voedingswater regelkleppen, stop valves, stop-check valves, OTC- control valves en meer voor de energieopwekkende industrie.

Olie & Gas

BUoliegas2

Vlinderkleppen, kogelkranen, choke valves, compact check valves, subsea ball valves, stab connection systems en meer voor toepassing in de olie & gas industrie.

Petrochemie

BUpetro3

Diverse service valves, stop-check valves, turbine bypass valves, corrosie bestendige kogelkranen van hoogwaardige kunststof en meer voor toepassing in de petrochemie.

wh fyb