Petrochemie

Corrosie-vast en chemicaliƫn-resistent is een onmisbare eigenschap voor vlinderkleppen en kogelkranen in de petrochemische industrie. De agressieve vloeistoffen waaraan deze producten bloot staan hebben een vernietigende uitwerking op de traditionele materialen van afsluiters. En een dure onderhoudscyclus en hoge storingsgevoeligheid is absoluut onwenselijk in deze installaties.

De behuizingen van grafiet- en glasvezel versterkte thermo geharde harsen en de zirkonia, keramische of kunststof zittingen maken van de afsluiters en kogelkranen die wij leveren ware krachtpatsers, bestand tegen zwaarste omstandigheden en door hun duurzaamheid sterk kostenbesparend.

Chemische- en petrochemische installaties hebben nagenoeg altijd HP, IP en LP stoomsystemen. Advanced Valve Solutions bied high-end, engineered oplossingen voor deze stoomsystemen. Net als bij de energieopwekkende industrie hebben onze op maat gemaakte appendages altijd een positief effect op de aansturing en onderhoudskosten van de installatie. Onze sales engineers kunnen u altijd deskundig adviseren en de optimale oplossing aanbieden.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

 

Contact opnemen met AVS Petrochemie

Heeft u vragen of wilt u dat wij contact met u opnemen? Vul het onderstaande formulier in, we nemen zo spoedig mogelijk contact op. De velden gemarkeerd met een * zijn vereist.

Bedrijfsnaam*

Wat is de bedrijfsnaam?
Contactpersoon*

Wie is de contactpersoon?
Emailadres*

Wat is je Emailadres?
Telefoonnummer*

Wat is het telefoonnummer?
Bericht

Invalid Input
Ongeldige invoerwh fyb