Service

Een HORA regelafsuiter is een uniek, “engineered” item. Ook PERSTA schuif- of klepafsluiters en ZWICK vlinderkleppen zijn speciaal ontworpen en op maat gebouwd voor de toepassing waar de klep voor bedoeld is. Om deze kleppen in goede conditie te houden is passend onderhoud nodig zodat ze optimaal het werk kunnen doen waarvoor ze bedoeld zijn. Dit onderhoud kan bestaan uit het monitoren van de afsluiter, het openen en inspecteren en het zo nodig repareren van de klep. Hiervoor zijn vakbekwame technici en originele reservedelen nodig met de juiste maatvoering, gemaakt van de hiervoor geëigende materialen met de correcte hardheden.

Reservedelen

reservedelen900x300px

Reservedelen voor HORA regelkleppen zijn met zorg en vakkennis, conform de juiste specificaties, geproduceerde onderdelen, met de juiste tolerantie, materialen en hardheden. Deze speciaal gemaakte onderdelen zorgen ervoor dat uw appendage optimaal functioneert.

Kisten

kisten900x300px

Om de onderdelen goed te beschermen en de beschikbaarheid en vindbaarheid te vergroten worden revisie sets van HORA altijd geleverd in een stevige houten kist. Naast alle harde en zachte reserve delen bevind zich in de kist ook een doorsnede tekening, een reservedelen lijst en indien nodig een complete demontage handleiding. Ook sets van reservedelen voor PERSTA of ZWICK appendages kunnen op deze manier geleverd worden.

Monteurs

monteurs900x300px

Goede reserve delen zijn essentieel, maar ook de onderhoudswerkzaamheden zelf zijn doorslaggevend in het succesvol onderhouden van de regelkleppen. HORA, PERSTA en ZWICK beschikken over een zeer ervaren groep uitstekend opgeleide monteurs die dag- en nacht voor u klaar staan om de reparatie werkzaamheden uit te voeren. Naast eigen HORA monteurs heeft Advanced Valve Solutions ook de beschikking over goed opgeleide en door HORA gecertificeerde monteurs die werkzaam zijn voor onafhankelijke revisie bedrijven. De hoofdzaak blijft dat onderhoud aan uw regelklep valt of staat met de inzet van vakkundige monteurs en originele reservedelen.

 

wh fyb